Porsche 911 GT3 Touring aanwezig!

Porsche 911 GT3 Touring aanwezig!

Unieke Porsches mogen uiteraard niet ontbreken op het supercarspektakel van België. Eerder kondigden wij al een Porsche GT3 RS aan, en nu is het de beurt aan de nieuwste generatie GT3 Touring


Wat moet je weten over de Porsche 911 GT3 Touring?

De Porsche 911 is een langlopende supercarlijn van Porsche. De laatste variant die hieraan is toegevoegd, is de 992-variant, die onder andere wordt uitgevoerd als GT3, GT3 RS maar ook als GT3 Touring. De GT3 Touring is de meest comfortabele variant van de 992 GT3 en wordt in de meeste gevallen geleverd met een handgeschakelde 6-versnellingsbak, omdat dit de ultieme belevingsauto maakt. De GT3 Touring is te herkennen aan het feit dat deze GT3 geen spoiler meer heeft. Dit mag je niet missen!

 

Wat kun je verwachten tijdens Supercar Madness? 
Supercar Madness is een dag waar je de mooiste supercars, exclusieve auto’s en performancekanonnen kunt bewonderen op Circuit Zolder. Geniet 6 & 7 juli tussen 9:00 en 17:00 van honderden supercars op de showpaddock, spectaculaire dragraces op het rechte stuk, volop baanactie en de Supercar Display. Dit wil je niet missen!

 

BESTEL JE TICKETS

FOLLOW US:
Choose your language: