Hypercar: Shmee150 aanwezig met zijn 1177 pk Zenvo TSR-S!

Hypercar: Shmee150 aanwezig met zijn 1177 pk Zenvo TSR-S!

Daar is die dan. De eerste Hypercar voor Supercar Madness Zolder en het is niks minder dan de €2.000.000 kostende Zenvo TSR-S van Shmee150! Shmee zal 6 juli aanwezig zijn met zijn Zenvo.

Wat moet je weten over de Zenvo TSR-S van Shmee?

De Zenvo ziet er al enorm indrukwekkend uit. Zo beweegt niet alleen de achtervleugel mee in de bochten en valt deze sowieso op door zijn unieke kleur. Maar wat het meest indrukwekkende is aan deze auto zijn de prestaties van deze auto. De twinturbo V8 levert maar liefst 1.177 pk en bereikt hiermee een topsnelheid van 325 km/u. Deze Zenvo is de eerste TSR-S die geproduceerd is en elke Zenvo duurt naar verluid 12 tot 18 maanden om te produceren. Een enorm unieke hypercar dus en hij is te zien op Supercar Madness zolder!

Wat kun je verwachten tijdens Supercar Madness? 
Supercar Madness is een dag waar je de mooiste supercars, exclusieve auto’s en performancekanonnen kunt bewonderen op Circuit Zolder. Geniet 6 & 7 juli tussen 9:00 en 17:00 van honderden supercars op de showpaddock, spectaculaire dragraces op het rechte stuk, volop baanactie en de Supercar Display. Dit wil je niet missen!

BESTEL HIER JE TICKETS!

FOLLOW US:
Choose your language: